fbpx

info heading

info content

 

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

ФОП Коптенко Алла Валеріївна (торгове найменування компанія Алта Комфорт) (далі — Алта Комфорт) дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від клієнтів Алта Комфорт в рамках надання послуг з продажу товарів після мастєктомії

Алта Комфорт гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних своїх клієнтів (далі – Користувачі), у т.ч. при використанні офіційного сайту Алта Комфорт, мобільних застосунків, прикладних програмних інтерфейсів та застосувань, платежів та переказів за платіжними системами тощо (далі – Послуги).

Політика конфіденційності (далі – Політика) націлена на публічне інформування Користувачів про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в рамках надання Послуг Алта Комфорт.

Використовуючи Послуги Алта Комфорт, Користувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики.

Перед початком використання Послуг просимо ознайомитися з Політикою.

Політика конфіденційності Політика конфіденційності

Мета обробки персональних даних

Метою обробки персональних даних є надання Послуг.

Політика конфіденційності 

Збір персональних даних

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про Користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований.

Неперсоніфікована інформація — інформація, яка не прив’язана до конкретного Користувача Послуг.

Персональні дані, які обробляє Алта Комфорт, охоплюють контактні дані, які надаються Користувачами при використанні Послуг (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо); яка використовується для зв’язку з Користувачем, надання консультацій та додаткової інформації по товарам, послугам, знижкам та акціям, оплати товарів Алта Комфорт; номери та історію замовлень тощо. Інформація отримується при використанні Користувачем Послуг, у т.ч. за допомогою сайту Алта Комфорт, мобільних застосунків тощо. Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості виконання Алта Комфорт зобов’язань за Послугами.

Неперсоніфікована інформація використовується виключно для формування статистичних даних та з метою покращення Послуг, у т.ч. інформування Користувача про нові Послуги. Зокрема у разі використання мобільного застосунку, — версія операційної системи, приблизне місцезнаходження мобільного пристрою у разі самостійного надання згоди Користувачем на використання гео-локації, IP-адреса пристрою, дата та час авторизації у мобільному застосунку.

Політика конфіденційності 

Використання інформації

Інформація, яку отримує Алта Комфорт, використовується для:

створення облікового запису Користувача;

надання Послуги або функції, яку замовив Користувач;

зв’язку з Користувачами з метою інформування про персоналізовані унікальні пропозиції та акції Алта Комфорт;

оцінки та аналізу ринку, клієнтів, продуктів та сервісів, які надаються Алта Комфорт

ефективного клієнтського обслуговування;

забезпечення оновлення і технічної підтримки Послуг, у т.ч. мобільного застосунку на пристрої Користувача;

будь-яких інших цілей в обсязі, достатньому для якісного надання Послуг.

Політика конфіденційності 

Передача інформації третім особам

Алта Комфорт може передавати інформацію отриману від Користувачів в рамках надання Послуг третім особам з метою належного виконання своїх обов’язків за цими Послугами.

Поширення Алта Комфорт персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Політика конфіденційності 

Захист конфіденційної інформації та інформації про Користувача

Конфіденційна інформація, персональні дані та неперсоніфікована інформація зберігаються на внутрішніх ресурсах Алта Комфорт, доступ до яких обмежується згідно з вимогами положень Політики інформаційної безпеки Алта Комфорт.

Політика конфіденційності 

Безпека

На веб-ресурсах Алта Комфорт вжиті достатні заходи для захисту інформації, проте просимо прийняти до уваги, що абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.

Алта Комфорт не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних, у т.ч. даних авторизації на сайті Алта Комфорт, у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях.

Інформація, що розміщена на веб-ресурсах Алта Комфорт, охороняється діючим законодавством, яке регулює право інтелектуальної власності. Тиражування, переклад, запис в архіві, копіювання на інші електронні носії інформації, яка розміщена, заборонена.

Політика конфіденційності 

Политика конфиденциальности

Права та обов’язки Користувача

Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами) (далі – Закон).

Користувач зобов’язаній, зокрема, але не обмежуючись:

не вчиняти дії, спрямовані на введення інших Користувачів в оману;

не надавати в користування свої персональні дані третім особам;

не здійснювати збирання, систематизацію, зберігання, обробку або поширення персональної інформації інших Користувачів;

не намагатися одержати доступ до персональних даних інших Користувачів будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою, підбору даних аутентифікації та ідентифікації.

Якщо Користувач реєструється на офіційному сайті Алта Комфорт, у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях від імені та в інтересах третіх осіб, то надаючи дану згоду Користувач підтверджує те, що має достатній обсяг повноваження для вчинення таких дій, в тому числі – щодо надання від їх імені згоди на обробку персональних даних на викладених вище умовах, як їх представник (батько, мати, опікун, та інші, передбачені чинним законодавством, особи).

Політика конфіденційності 

Згода Користувача

Відповідно до Закону, Алта Комфорт здійснює обробку персональних даних Користувачів з метою надання їм Послуг на підставі дозволу на обробку персональних даних, наданого відповідно до Закону для здійснення повноважень та для виконання правочину, стороною якого є Користувач.

Користувач може добровільно надати Алта Комфорт згоду на обробку його персональних даних з метою отримання рекламно-інформаційних матеріалів або іншою зазначеною метою.

Реєструючись на офіційному сайті Алта Комфорт, у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях, Користувач підтверджує те, що ознайомлений з умовами цієї Політики конфіденційності, зокрема і з метою обробки персональних даних, зазначених у цій Політиці, і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону, та використання персональних даних Алта Комфорт, шляхом проставлення галочки у графі «Погоджуюсь з Політикою конфіденційності».

Політика конфіденційності Політика конфіденційності

Файли cookie

Cookie — це невеликі текстові файли, які зберігаються на пристроях Користувача під час відвідування сайту Алта Комфорт. На сайті Алта Комфорт можуть бути використані файли cookie, щоб зрозуміти, який вміст вас цікавить, і запам’ятати вас, якщо ви знову завітаєте на сайт. Алта Комфорт зберігає файли cookie, щоб забезпечити технічно бездоганне і оптимізоване надання Послуг.

Файли cookie, які можуть бути використані Алта Комфорт, не можуть завдати шкоди пристроям Користувача. Більшість файлів cookie, які можуть бути використані Алта Комфорт, є так званими сеансовими файлами cookie, які автоматично видаляються в кінці відвідування Користувачем веб-сайту Алта Комфорт. Інші файли cookie залишаються на пристроях Користувача до тих пір, поки він їх не видалить. Ці файли cookie дозволяють розпізнавати браузер Користувача при наступному відвідуванні.

Політика конфіденційності 

Додаткова інформація

Алта Комфорт залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності.

У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту altacomfort@ukr.net

Політика конфіденційності

ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ

Задайте свой вопрос или оставьте сообщение для нашего консультанта. Мы ответим вам в самое короткое время

Благодарим за то, что выбрали нашу компанию

    Back to Top

    Call Now Button